2009. december 23., szerda

Rózsavirágos meglepetést kaptunk...

Mammkától és nagyon köszönjük Neki!

Első körben máris elmondanám magamról, hogy ezt a képet akár nekem is kitalálhatták volna, ugyanis mindent szeretek, ami pöttyös, kockás, csíkos, apró virágmintás, a gyönyörű kanyargós betűket és a pasztell színeket, vagyis az angol vidéki stílust.
Dehogy ne magamról beszéljek, inkább a blog igazi szellemi atyjáról, férjemről írnék:
- igazi családapa, imádja a lányait (utána jöhetnek a madarak)
- nagyon kreatív, bármilyen fából képes kihozni valami értékes, használható tárgyat
- minden új dolgot szívesen csinál, amit Ő talál ki (és nem muszájból kell), vagy ha esetleg én találom ki és nem hülyeség
- a monotonitást és az értelmetlen , logikátlan dolgokat ki nem állhatja

... hogy magamról is írjak... szeretem a kertünket, nagyon kikapcsol, ha kertészkedhetek, játszom az őrült berni pásztorunkkal, aki néha ledönt a lábamról (szó szerint), de most télen azért jól esik lustálkodni is egy kicsit, már amennyit 3 kisgyerek mellett lehet.
Ha van időm, valamilyen kreatív dolgot szeretek csinálni, főleg festek, mivel ez a munkám is (amitől nagyon boldog vagyok, hogy olyasmit csinálhatok, amit szeretek).
A főzésben nagyon hasonlítunk Mammkával, ha nem muszáj, nem töltök sok időt a konyhában, túl sok időt vesz el más, hasznosabb időtöltési formáktól, inkább a gyorsabb ételeket részesítem előnyben. Kedvem akkor van főzni, ha minden más rendben van körülöttem (nincs rohanás, tanulás, takarítás...) és egy új ételt találtam, amihez kell egy kis kreativitás és nem csak össze kell dobni.

Röviden ennyi, remélem Mammka, kielégítettük a kiváncsiságodat!!! : )

2 megjegyzés:

  1. Olyan jó volt olvasni!Köszönöm,hogy bepillanthattam egy picit az életetekbe!Igen,már nem vagyok olyan kiváncsi.:)
    Festesz? Azért ez érdekelne mégis,ugyanis én múzeumi rajzoló vagyok.:)

    VálaszTörlés
  2. szia Mammka, hát én nem vagyok olyan profi, mint Te! Amit tudok, magamtól tanultam, és a festésen belül a díszítő festés felé irányultam.
    Még sokat kell tanulnom, de nagyon élvezem, amit csinálok! Itt a bloglistában kint is van a link (egyedi kézzel festett dísztárgyak), ha szeretnéd megnézni. És van egy nagyon friss blogunk is (azt is megtalálod a listában), ha van kedved, nézz be időnként oda, hátha találsz valami jó ötletet, amit tudsz használni!
    Jó készülődést kívánunk mára!

    VálaszTörlés

Gyurgyalag pár

Gyurgyalag pár

Én mint madárbarát...