2010. január 10., vasárnap

Apa új etetője !





Megirigyelve Bálint munkáját, nekiláttam újabb etető készítésének, melyet néhány hete egy külföldi blogon fedeztem fel és megfogadtam, hogy a következő hasonló lesz. Mivel reggel a madármegfigyelésről a résztvevők hiányában sajnálatos módon le kellett mondani, nekiláttam az etető elkészítésének. Hosszú regényt nincs szándékomban írni, inkább képekkel illusztrálnám az elkészítés folyamatát. Zsófi és Szonja lányom hathatós közreműködésével el is készült az alkotás! ...és ha párom díszítő festései is rákerülnek, szerintem a kertünk egyik igazi dísze lesz.




6 megjegyzés:

  1. Te jó ég! Ez nagyon szuper! Minden elismerésem a tiéd, látszik, hogy nem kis munka van benne! Teljesen úgy néz ki, mint egy gyári. Tökéletes, precíz munka! Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz kifestve, bár egyértelmű a válasz: tökéletes! Sok-sok madárvendéget kívánok!

    Üdv.: Birdman

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok!!!! Tökéletes darab!
    Abban szeretnék tanácsot kérni,hogy mivel látom,hogy ezen az etetőn kis nyílások vannak,bele fognak menni a madárkák,mert én azt vettem észre,hogy az ilyeneknél félnek,mert nem látnak maguk köré.
    Ha Feleséged kifesti,akkor valóban a kert dísze lesz teljesen!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. A Hercegnőtök egy Tündér!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Szia Mammka, szia Birdman!

    Örülök hogy nektek is teszik az új alkotásunk. Amint kész a pingálás újabb fotókat készítek. A nyílások csak az ennivaló elvételére szolgálnak, reményeim szerint az ülő rudakról eszegetnek majd. elképzelhető hogy a nyílás picit nagy de majd segítünk rajta. A hétvégi havazásra remélem szolgálatba állíthatom.

    Kellemes estét!
    3Gracia

    VálaszTörlés
  5. Elfelejtettem megkérdezni, hogy ezzel az etetővel együtt mennyi madáretető lesz a kertetekben?

    VálaszTörlés
  6. Szia Birdman!

    Kérdésedre válaszolva, 8 különféle etető van a kertünkbe! 4 állandóan használt a többit a nagy hidegek előtt szoktam beélesíteni.

    üdv
    3Gracia

    VálaszTörlés

Gyurgyalag pár

Gyurgyalag pár

Én mint madárbarát...