2011. július 3., vasárnap

A kert madari tanácskoznak


Tegnap az akácfa tetejére pillantva a régi kedves mese jutott eszembe, melyben az erdő állatai összegyűlnek tanácskozásra. Hát ebben a pillanatban az akácfán is ez történhetett, mármint a fantáziámban. Gyorsan kattintottam is néhányat a fényképezővel, megörökítvén e kedves társaságot.

6 megjegyzés:

  1. Ez tényleg az a mese!!!!!:)
    Hihetetlen,ilyesmit még sosem láttam!Szerencsés vagy és ügyes!

    VálaszTörlés
  2. Szia Mammka!
    csak azt szeretném tudni miről is beszéltek. Remélem megvoltak elégedve a kertünkkel.
    Péter

    VálaszTörlés
  3. Hadd meséljem el, milyen jelentnek voltam tanúja a minap. Autóval mentem, és két rigó kergette egymást. (Az egyik a másikat.) Az első szépen átért az autó előtt, de a másik beleszaladt volna,hiába lassítottam. Ő azonban felmérte a helyzetet, és idejében lefékezett(de tényleg fékezett, látszott hogy megtörik a lendülete), megállt szépen a járda szélén, majd a tükörben láttam, hogy az első után iramodott. Vajon, hogyan tanulta meg a közlekedés szabályait? :o)

    VálaszTörlés
  4. Biztos megtárgyalták, hogy milyen jó kis kertben élhetnek ahol nyugalmuk van ;-)
    Nálam az itatóra hívják egymást, bár a gerle piszok irígy, mindig elkergeti a vendég gerlét. Gondolom náluk is van felségterület jelzés.

    csipike

    VálaszTörlés
  5. Szia Eta!
    Ezen már én is töprengtem! Hányszor röppentek fel az utolsó pillanatban és hányszor fordultak vissza éles kanyarral az út szélén. Döbbenetes!
    Péter

    VálaszTörlés
  6. Szia Csipike!
    Nálunk csak balkáni gerlék vannak, szinte portánkén egy pár. Nálunk inkább a kutyától röppennek fel, habár ő inkább lustálkodik ha nem vagyunk kint.
    Péter

    VálaszTörlés

Gyurgyalag pár

Gyurgyalag pár

Én mint madárbarát...