2010. február 3., szerda

Végre rigók!!

Az idei tél első rigó vendégei érkeztek ma az almafánkra. Életem párja elmondása szerint egy feketerigó és egy énekesrigó látogatott el hozzánk, hogy a számukra az almafán hagyott gyümölcsökből töltsék meg begyüket.


A képek sajnos még tavaly készültek.

10 megjegyzés:

 1. De jó, hogy rátaláltam erre a blogra!!! :o) NEm is kis irigységgel és óriási csodálattal lapoztam vissza. Jó lehet nálatok - nemcsak madárnak, embernek is lenni. :o)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Péter!
  Szeretném a segítségedet kérni. Szeretnénk megfelelő odukat készíteni tavaszra, hogy hátha sikerülne idecsábítani a cinegéket hogy itt rakják le a tojásaikat. 2 éve az utcán álló korhadt fa törzsébe költöztek be, fel is nevelődtek a kicsik, olyan jó volt látni őket.De tavaly nem jöttek vissza. Ha esetleg ilyen barkácsrajzod lenne mint amit Metikusnak is feltettél, nagyon megköszönném.

  VálaszTörlés
 3. Szia 3Gracia!

  Örülök, hogy odataláltak a rigót! Nálunk is nagyon népes madársereg látogatja az etetőket, állandóan szakad a hó.

  Üdv.: Birdman

  VálaszTörlés
 4. Én is szeretnék tanácsot kérni az odúkról. Melyik madárnak miféle lesz jó? Rozsdafarkú, veréb többször fészkelt már nálunk, de nagyobb életet szeretnék a kertben. melyik madár mit kedvel?

  VálaszTörlés
 5. Szia Eta!
  Én is örülök ,hogy rátaláltál. Igen, gondolom a három kis hercegnőm is hasonlóan érez !!:)

  VálaszTörlés
 6. Szia Pepi!

  Megtisztelsz!!:)) A terveimben szerepel ,hogy az elkövetkező napok, hetek az odú készítéssel foglalkozzanak, de sajnos az időjárás még másképp gondolja. De kívánságodra a jövő héttől elkezdek egy odúkról szóló sorozatot.

  VálaszTörlés
 7. Szia Birdman!ű

  A hétvégén teleni voltunk a lányokkal, így sok információm nincs az etetőkről, de ma az összeset fel kellett töltenem, nem sokat hagytak a kis madárkáim.

  VálaszTörlés
 8. Szia Ági!
  Ígérem, széleskörű odú leírásokkal leplek meg benneteket. Remélem mindannyian találtok, madaraitoknak megfelelő méretű, kivitelű és küllemű odúkat.:))

  VálaszTörlés
 9. Előre is köszönöm, nagyon várjuk. Főleg a Párom türelmetlenkedik, ő is nagyon beleőrült madarakba.:-)

  VálaszTörlés
 10. Szia Pepi!
  Így látatlanban is nagyon jól választottál!!:)) Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni, nekünk és a madaraknak! A Gabót pedig megkérjük egy kis pingálásra.

  VálaszTörlés

Gyurgyalag pár

Gyurgyalag pár

Én mint madárbarát...