2010. május 5., szerda

Ildi büszkeségei!

Ildi, családunk kedves barátja totális fertőzöttséget kapott madár szeretetből. Minden egyes repülő, fán csücsülő, a kerítésen szemlélgető madár lázba hozza. Nem is értem miért!? Amint teheti, fényképezőgépet ragad és kedvesebbnél, kedvesebb fotókat készít, majd az ismeretlen jövevények meghatározásán munkálkodik. Irigylésre méltó vendégsereg keresi fel nap mint nap kertjüket, melyben a falu határában húzódó repcemező is segíti.

5 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon szép fotók!

    Péter,egyik szemem sír, másik nevet....Tegnap reggel kirepültek a cinkegyerekeink. Sajnos nem láttam hányan voltak.Egyiküket láttam az ébredés utáni kerti sétámon, anyját hívta a fűzfán ücsörögve. Aztán elmentem dolgozni és mire hazajöttem már nem voltak a kertben. Sajnálom picit őket, mert pont egy nagyon esős viharos napon kezdték felfedezni a világot.

    VálaszTörlés
  2. Szerencsés ez az Ildi. És milyen jól fényképez! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Pepi!
    Talán két éve lehetett, hogy e gy kékcinke család fészkelt nálunk, de én ebből mit sem tudtam. A Gabo hívott, hogy a kertben előtte repdesnek a kis cinkék. Mire hazaértem már hűlt helyük volt. Azért reménykedem!
    Péter

    VálaszTörlés
  4. Szia Beatrice!
    Én is hasonlóan biztatom!:) ..a legfontosabb, hogy örömét leli benne!
    Péter

    VálaszTörlés
  5. Tényleg irigylésre méltó vendégei vannak Ildinek, és gratulálok a klassz fotókhoz is! Nagy türelemről is kitartásról vall, hogy ilyen jó képeket készített. Ügyes!

    VálaszTörlés

Gyurgyalag pár

Gyurgyalag pár

Én mint madárbarát...